Els nostres visitants setmanals!

divendres, 25 de maig del 2012

PREMIS LITERARIS SAMBORI 2012


LLIURAMENT PREMIS LITERARIS SAMBORI. 18-MAIG-2012



El passat cap de setmana s’enceta la XXVIIa Trobada d’Escoles en Valencià de la Marina Alta. L’acte de lliurament dels premis literaris Sambori va ser l'inicií en El Poble Nou de Benitatxell, d'un complet programa d’activitats que es concentrarà en el dia de la Trobada, el proper dissabte 26 de maig. Una jornada que potenciarà la participació i en què la festa per l’ensenyament, l’escola i la llengua serà la protagonista.

El divendres 18 de maig a les 19.30 hores al Centre Social del Poble Nou de Benitatxell, es van donar els diplomes  dels xiquets i de les xiquetes guanyadores dels premis comarcals literaris Sambori 2012i. Aquests premis tenen com a intenció fomentar l’ús del valencià en l’àmbit de la creació literària.

La Regidora d'Educació Ana Gilabert del Poble Nou de Benitatxell s’ha mostrat “molt il·lusionada perquè amb aquest acte tan simbòlic dels premis Sambori encetem la XXVII Trobada a la Marina Alta; per la qual hem treballat perquè el nostre poble també formara part d’eixa història de jornades per l’ensenyament i la nostra llengua en la nostra comarca”. Aquest acte “va adreçat especialment als xiquets que són els protagonistes de la Trobada i que són qui han d’escriure el futur i han de poder fer-ho en la seua llengua; per això cal donar-li gran importància a aquesta convocatòria que arriba a totes les escoles i assoleix tots els pobles del país”, ha assegurat la Regidora.

En aquest acte van ser premiats els alumnes del CEIP Comarcal Hispanidad d'Orba, l'alumne de 3r Roger Gauchi i l'alumne de 5è Ernesto Peretó, ací teniu les fotos:


                                  Entrega del Diploma a l'alumne de 3r: 
                                          Roger Gauchí Caravaca

                                          




                                          Entrega del Diploma a l'alumne de 5è: 
                                          Ernesto Peretó Martínez



                                          Alumnes del Cole Hispanidad d'Orba:

                                         La Directora: Pepa Belchí amb els alumnes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada