Els nostres visitants setmanals!

dilluns, 3 de desembre del 2012


EXCURSIÓ AL MUSEU DE LES CIÈNCIES I A L'HEMISFÈRIC

Els alumnes de la ESO de l'escola Hispanidad d'Orba acompanyats amb els tutors/es han anat d'excursió a València a vore "La Ciutat de les Arts i les Ciències de València".

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València és un conjunt únic dedicat a la divulgació científica i cultural, que està integrat per sis grans elements: l'Hemisfèric (cine IMAX i projeccions digitals), l'Umbracle (mirador enjardinat i aparcament), el Museu de les Ciències Príncep Felipe (innovador centre de ciència interactiva), l'Oceanogràfic (el major aquari d'Europa amb més de 500 espècies marines) i el Palau de les Arts Reina Sofia (dedicat a la programació operística). I L'Àgora, que dota al complex d'un espai multifuncional.


En primer lloc han visitat:

El Museu de les Ciències Príncep Felipe s'ha convertit en un referent mundial de la ciència interactiva i en un dels centres més visitats del país, amb més de 27 milions de visitants des de la seua posada en marxa en 2000. El seu principal objectiu consistix a fomentar la curiositat i l'esperit crític, intentant sorprendre i divertir el públic a través dels continguts que oferix entorn del món de la ciència, la tecnologia i el medi ambient.


En segon lloc han vist un llargmetratge IMAX en l'Hemisfèric:

Inaugurat en 1998, l'Hemisfèric fou el primer edifici de la Ciutat de les Arts i les Ciències que va obrir les seues portes al públic. És un edifici espectacular dissenyat per Santiago Calatrava, que compta amb una coberta ovoide de més de 100 metres de longitud, que alberga en el seu interior la gran esfera que constituïx la sala de projeccions.




Els alumnes veuen "El Misteri del Nil" el primer llargmetratge IMAX de producció espanyola
Les pel·lícules IMAX presenten un format de 70 mm per 15 perforacions, característica en gran part responsable de l'extraordinària nitidesa i lluminositat que s'aconseguix en les imatges. Fascina't amb estes projeccions en l'Hemisfèric. En IMA, la imatge projectada és unes 10 vegades més gran que la d'un cine convencional.


“El Misteri del Nil” explica el primer descens complet a través del Nil Blau que naix a les montanyes d’Etiòpia i travessa Sudan i Egipte fins desembocar al Mediterrani. La cinta, amb una durada de prop de 50 minuts, transporta a l’espectador a través d’alguns dels paisatges més espectaculars d’Àfrica, i li permet acompanyar als protagonistes d’aquesta aventura històrica durant el seu viatge. Així mateix, “El Misteri del Nil” incideix en els aspectes culturals i mediambientals més fascinants de la conca del riu més misteriós del món.

Any: 2004. Direcció: Jordi Llompart 
Producció: Orbita Max i MacGillivray Freeman Films 
Classificació: tots els públics. En castellà, valencià, anglès i francés.



FOTOS: MESTRES. ALUMNES.



















.VALÈNCIA. Divendres 30 de novembre de 2012.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada