Els nostres visitants setmanals!

dimecres, 23 de gener del 2013



INFORMACIÓ TABAQUISME A L'ESCOLA D'ORBA.

El passat divendres 18 de gener l’alumnat de 1r i 2n d’ESO d'Orba i dues alumnes que van baixar de l'escola de Castells de Castells, van visitar el Gimnàs, un lloc esportiu que s’havia transformat en una Aula del Tabac. Una activitat proposada per la Conselleria de Sanitat, dins de la política de prevenció per a la disminució del consum de tabac, posada a disposició dels centres docents, a través de la direcció de Salut Pública de Dénia i amb la col·laboració de l’Ajuntament d'Orba i l'Escola Comarcal Hispanidad dins del programa que duu a terme en Classes sense fum.







En eixa aula del tabac, de les moltíssimes coses que es van explicar va ser el perquè actualment apareixen en els paquets de tabac que ‘Fumar mata’ o eslògans similars. Va ser la solució que van trobar les tabaqueres per tal de no perdre més judicis contra les famílies de les persones mortes a causa del consum del tabac. Avisar i fer públic que fumar era perjudicial per a la salut.

                                                    






Moltíssima gent, tot i que actualment se sap que el tabac és perjudicial per a la salut continua fumant. Un acte que continua estant associat a l’oci del menjar, la copa i el ball i és ahí on s’ha plantejat el problema i la polèmica actual. 

                                                       


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada