Els nostres visitants setmanals!

dijous, 28 de març del 2013



TARDE DEPORTIVA ENTRE LOS COLEGIOS DE ORBA.

ESCUELA:"OJO DE AGUA"- ORBA
Ojo de agua – ambiente educativo.
Está ubicado a un kilómetro de distancia del casco urbano del pueblo de Orba, en el centro de la comarca de La Marina Alta, en el norte de la provincia de Alicante. Allí, ofrecen a los niños vivir inmersos en un entorno natural y, así, lograr que crezcan bien enraizados con nuestra madre tierra.
Nació en diciembre de 1999 cuando dos familias primerizas decidimos atrevernos a probar a experimentar e investigar con los propios hijos el desarrollo de nuevas formas de relación con los niños.

ESCOLA: CP. COMARCAL HISPANIDAD D'ORBA.

EN QUE ES BASA LA PROGRAMACIÓ DE L'ESCOLA. Els aspects curriculars generals que l'Escola ha tingut en compte, son:

Nivells de concreció. Calendari d’aplicació LOE (RD806/2006). Fonts del currículum. Pricipìs psicopedagògics. Adeqüació dels principis de lèntrenament.

En que es basa la Programació de l'Escola, dir que hi ha una serie d'aspectes que hem tingut en compte, uns aspectes curriculars per elaborar la Programació i aquestos son els 3 Nivells de Concreció (PEC – PCC i PA):

*1r Nivell és el currículum elaborat per l'Administració educativa, té un caràcter oficial i obligatori per als centres. Decret 20/92 que esta dins dels elements prescriptius per a tota l'etapa de primària, aquells que son Objectius, Continguts i Criteris d'Avaluació.

*2 Nivell de concreció curricular l'elabora el centre hi es el P.C.C (Projecte Curricular de Centre) que tenint en compte el PEC adapta tots els elements preescriptius a les característiques del mateix centre i característiques de l'alumnat, esta adaptació la fan per a cada un dels cicles.

* 3 Nivell sera la programació, l'elabora el mestre i es la P.A (Programació d'Aula) que es el conjunt d'UUDD sequenciades i ordenades per a un curs escolar i alumnes en concret.

PARTIT DE FUTBOL-SALA.

Una vegada presentada les dos escoles d'Orba, el passat divendres 22 de març, vam fer una jornada esportiva.






El mestre d'Educació Física, Carles Siscar de l'escola Hispanidad, va preparar un triangular de futbol-sala entre les dos escoles i com a bons companys i fomentant l'amistat, l'esportivitat i el companyerisme, es van fer tres equips amb alumnes mesclats dels dos coles.






Jugar per jugar, fomentar el joc net i passar una bona vesprada.
Aquí l'afició:








Des de l'àrea d'educació física i la direcció de l'escola Hispanidad, un abraç i una salutació al cole Ojo de Agua i dir-los que sempre estaran ben vingut. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada